PUHELIN 0207 497 380
EtusivuMiksi Easyloma?

Miksi Easyloma?

Easyloma on 100% suomalainen matkanjärjestäjä

Mitä?

Tarjoamme sinulle turvallisia suosikkikohteita valmismatkana – aina suoralla lennolla Oulusta. Kohteena talvella 2021-2022 on Teneriffa.
Muualle pääsee samaan yhtiöön kuuluvan Matkapörssin kautta. Matkapörssin matkat ovat myös valmismatkoja ja niille voi lähteä sekä Oulusta että muualta Suomesta. www.matkaporssi.fi

Hinnat saavat hymyn huulille. Laajasta hotellivalikoimastamme löydät toimivia huoneistohotelleja, luxushotelleja, budjetti-tason hotelleja – sekä kaikkea siltä väliltä.

Perillä sinua odottaa toimivat kuljetukset hotellille.

Helppoa, edullista ja valmismatkan turva.

Kenelle?

Sinulle, joka tiedät mitä haluat. Easylomalla ei ole kohteissa opasta, koska aniharva sitä tarvitsee. Ongelmien varalta käytössäsi on kuitenkin suomenkielinen 24h puhelinpäivystys. Lisätietoja matkastasi saat nopeasti asiakaspalvelustamme tai kohdetiedoista.

Voit varata valmiin matkapaketin tai pelkät lennot.

Miten?

Varaa helposti suoraan nettivaraamostamme, tai asiakaspalvelun kautta sähköpostitse tai puhelimitse – aina ilman palvelumaksuja!

Miksi?

Lue edelliset kohdat. Yli 95% asiakkaistamme suosittelisi Easyloman matkaa oman kokemuksensa perusteella! *
*Easyloman asiakastutkimus


”Monipuolinen matkailu piristää. Mutta parempaa rantalomakohdetta kuin Espanja on vaikea löytää! Turvallinen, monipuolinen, rento, lämmin. Ja hyvien lentoyhteyksien päässä. :)” – Easyloman väki

Erikoistunut Espanjaan ja Oulun lähtöihin

Easyloma on erikoistunut Espanjan matkoihin ja suoriin lentoihin Oulusta. Kohteinamme on tällä hetkellä suomalaisten suosikit Gran Canaria ja Teneriffa. Muualta kuin Oulusta lähteviä ja kaikkiin muihin kohteisiin palvelee toinen sivustomme www.matkaporssi.fi .

Sloganimme ”Se on niin helppoa” on suoraan asiakkaidemme suusta ja nimi Easyloma on asiakkaiden antamista nimiehdotuksista.

Olemme palvelleet suomalaisia lomailijoita jo yli 30 vuotta. Easyloman omistaa Lakeuden Matkat Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1987 ja on 100% suomalainen perheyhtiö. Yrityksen talous on kunnossa mistä osoituksena on AAA-luottoluokitus. Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Lakeuden Matkat Oy:llä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen. Yhtiö omistaa myös nettimatkatoimisto Matkapörssin. Tutustu Matkapörssiin täältä.

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress